Treball

Enginyeria Sense Fronteres és una associació multidisciplinària formada per personal voluntari i contractat que treballa conjuntament al Nord i al Sud amb un mateix objectiu: garantir l’accés universal als serveis bàsics, acompanyant al canvi social i enfortint a les poblacions del Sud, respectant sempre les característiques culturals i tècniques.

En l’actualitat l’equip tècnic el conformen un grup de 17 persones amb total paritat de gènere, i de les quals 5 treballen als països de Sud i 12 a la seu de Barcelona. Aquest equip es complementa amb dues becàries, una treballant a Girona i l’altra a Tarragona.

Aquest equip es complementa amb el suport d’ una persona contractada amb una plaça finançada pel Servei Públic d’ Ocupació de Catalunya en el marc de la Linia ACOL del Programa Treball i Formació (SOC-TRFO ACOL).
“El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

    

Actualment no tenim cap oferta laboral activa, et recomanem que ens segueixis a les xarxes socials per estar al dia de futures candidatures.

Arxiu d’ofertes laboral recents:

Clàusula informativa:

T’informem que l’Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), responsable del tractament de les dades que ens facilitis, amb correu contacta@esf-cat.org i telèfon 933 022 753, tractem les dades de les persones candidates amb l’única finalitat de selecció de personal. Les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, rectificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment, i consultar informació sobre la nostra política de protecció de dades aquí.

Correus que envien el CV:

Entenem que al enviar-nos el teu CV, estàs conforme en que el guardem i t’informem de futures places que tinguem. Les teves dades seran guardades sota la responsabilitat de l’Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), amb correu contacta@esf-cat.org i telèfon 933 022 753, les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, ratificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment contactant-nos, i per més informació pots consultar sobre la nostra política de protecció de dades aquí