Enginyeria Sense Fronteres és una associació multidisciplinària formada per personal voluntari i contractat que treballa conjuntament al Nord i al Sud amb un mateix objectiu: garantir l’accés universal als serveis bàsics, acompanyant al canvi social i enfortint a les poblacions del Sud, respectant sempre les característiques culturals i tècniques.

En l’actualitat l’equip tècnic el conformen un grup de 17 persones amb total paritat de gènere, i de les quals 5 treballen als països de Sud i 12 a la seu de Barcelona. Aquest equip es complementa amb dues brcàries, una treballant a Girona i l’altra a Tarragona.

Aquest equip es complementa amb el suport de tres persones en pràctiques beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya del SOC, cofinançat pel fons Social Europeu de la Unió Europea.

    

Actualment tenim la següent oferta laboral activa, et recomanem que ens segueixis a les xarxes socials per estar al dia de futures candidatures.

Arxiu d’ofertes laboral recents:

Clàusula informativa:

T’informem que l’Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), responsable del tractament de les dades que ens facilitis, amb correu contacta@esf-cat.org i telèfon 933 022 753, tractem les dades de les persones candidates amb l’única finalitat de selecció de personal. Les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, rectificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment, i consultar informació sobre la nostra política de protecció de dades aquí.

Correus que envien el CV:

Entenem que al enviar-nos el teu CV, estàs conforme en que el guardem i t’informem de futures places que tinguem. Les teves dades seran guardades sota la responsabilitat de l’Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), amb correu contacta@esf-cat.org i telèfon 933 022 753, les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, ratificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment contactant-nos, i per més informació pots consultar sobre la nostra política de protecció de dades aquí

Més informació? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendre’m amb molt de gust!