Obrim procès i llancem TdR per a la contractació d’una Consultoria de Gènere a l’Equador.

Des d’ESF obrim procès i llancem TdR per a la contractació d’una consultoria de gènere a l’Equador.

En el marc del projecte “Promoció de la Gestió Comunitària per a una agua segura en el sector rural d’Orellana (Equador)” volem realitzar la contractació d’una consultoria “especialista en l’elaboració de diagnòstics i dinamització de processos per a la inclusió de les dones en els espais comunitaris de participació i presa de decisions”.

El projecte s’ha plantejat com una de les seves metes que les Juntes Administradores d’Aigua Potable (JAAPs) de la parròquia La Bellesa s’enforteixin i augmentin la seva capacitat de gestió i incidència al voltant del Dret Humà a l’aigua, facilitant la inclusió de les dones en el procés.

Per a això, cal treballar en l’elaboració d’un diagnòstic sobre les dificultats existents per a la inclusió de les dones, reflexionant sobre els rols i relacions existents entre homes i dones en les comunitats. D’aquesta manera, podrem iniciar la dinamització d’un procés d’inclusió de les dones en els espais comunitaris de participació i presa de decisions de les JAAPs en les seves comunitats, el que permetrà desenvolupar polítiques comunitàries inclusives entorn de la gestió de l’aigua, augmentant gradualment la capacitat de gestió i incidència en relació al Dret Humà a l’aigua.

Podeu consultar els TdR aquí.

Les persones interessades podeu enviar la vostra candidatura abans del 14 de maig de 2017 a acompanyada de carta de presentació, currículum i qualsevol documentació que es consideri rellevant a albert.perezm@isf.es.