Quadern de treball Cuidem l’Aigua

Quadern de treball Cuidem l’Aigua

El quadern de treball Cuidem l’aigua és un material complementari al conte de Auka i l’arbre màgic de l’aigua, on nenes i nens podran desenvolupar habilitats lògiques, artístiques i recordar les accions que Auka i Amana realitzen per a cuidar l’aigua i la naturalesa.

Els materials que necessitarem per a treballar són: llapis de colors, tisora, cartó, ampolles de reciclatge i una sobre dosi de creativitat!

Aquest quadern de treball, ha estat editat per Enginyeria Sense Fronteres (ESF) en coordinació amb el GADPO, el MAATE, la AJAAPySLB i el CJASNO, forma part del material educatiu i pretén educar als nens i nenes sobre la necessitat d’involucrar-nos en la prevenció i control de la contaminació ambiental produïda pels residus, els seus orígens i els seus efectes sobre la naturalesa.

Descarregueu el Quadern de treball Cuidem l’Aigua aquí (en castellà).