Comparteixes els valors d’ESF? Vols donar un empenta a la nostre feina? Coneixes els avantatges fiscals* de col·laborar amb ESF?  Fes un donatiu!

Tens dues opcions:

Opció 1

Fes un ingrés al número de compte ES76 3025 0001 1214 3330 1297 indicant al concepte el teu Nom i Cognom. Si vols beneficiar-te dels avantatges fiscals també has d'omplir les dades personals i de contacte del formulari que trobaràs una mica més avall.

Opció 2

Omple el formulari i et cobrarem l’import que ens indiquis del teu compte.

Formulari

Escull la teva opció

OPCIÓ 1: He fet el donatiu per transferència bancària.OPCIÓ 2: Vull fer un donatiu puntal i que m’ho carregueu al compte.


Omplir només si has optat per la opció 2

Dades personals

Sexe

DonaHomeAltres

Data de naixement

Dades de contacte

Accepto la política de privacitat i condicions d’us

Avantatges fiscals*

Com que ESF és una associació d’Utilitat Pública la col·laboració de les persones sòcies comporta avantatges fiscals, segons l’última revisió de la Llei 49/2002 de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre. A més ESF esta inscrita en el cens d’Entitats Ambientals, fet que et permet una desgravació extra d’un 10% a la part autonòmica (a Catalunya).

Per a persones físiques, suposarà una deducció sobre l’IRPF segons aquesta taula:

  

  

  

La limitació és del 10% de la base liquidable de l’IRPF de la persona donant.

Per a persones jurídiques, suposarà una reducció sobre l’Impost de Societats segons la informació següent:

 

 

De la mateixa manera, la limitació és del 10% de la base liquidable.

Cada any, enviem a totes les persones associades un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per poder aplicar el desgravament corresponent a la declaració de la renda.