Nuevo espectáculo «Be Water» donde ponemos de relieve la problemática de la mercantilización del agua

Ja podeu trobar el nou espectacle «Be Water» al nostre catàleg d’activitats!

L’espectacle de teatre Be Water és una paròdia televisiva que posa en relleu la problemàtica de la mercantilització de l’aigua. Assistirem al concurs anual organitzat per l’Aliança Constitucional de l’Aigua Catalana (A.C.A.C.) i viatjarem a un futur distòpic en què l’aigua és la moneda de canvi.

Ideat des de la campanya d’Aigua d’ESF juntament amb Produccions Maria Palomo i creat per la Laura Guiteras, l’espectacle explica el problema que suposa la privatització del servei de l’aigua al món i a casa nostra i la relació que aquesta té amb l’emergència climàtica i els seus efectes (sequeres, escassetat, contaminació de masses d’aigua, …).

Trobareu aquesta i d’altres activitats al nostre Catàleg d’activitats a disposició de les entitats, els municipis, Ajuntaments, entorns socials, culturals i educatius on oferim eines de sensibilització i conscienciació a la ciutadania sobre temes de drets i processos més directament relacionats amb la provisió universal de serveis bàsics i la gestió dels recursos i el territori.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Estigueu atentes! El pròxim divendres 21 d’octubre a les 21:00h estrenem l’espectacle Be Water a la Nau Bostik de Barcelona. Aviat més informació!