Webinar on Energy poverty on children and teenagers

Webinar on Energy poverty on children and teenagers

La pobresa energètica té impactes diferencials i severs en nens i adolescents: en la salut física (malalties específiques, dificultats per curar-se, malnutrició), en salut mental (estigma, aïllament, estrès), en educació (absentisme per malaltia, dificultat de concentració) i seguretat (risc d’incendi o electrocució).

Per exemple, a la ciutat de Barcelona, ​​el 15% de les llars amb fills no poden mantenir una temperatura adequada durant els mesos de fred i el 13,4% tenen endarreriments en el pagament de les factures dels seus subministraments.

Malgrat això, hi ha poques mesures específiques per afrontar la pobresa energètica a la infància, així com una manca important d’estudis o informes dels seus impactes diferencials i propostes polítiques per afrontar-los.

El dijous 14 de maig a les 16:00 en parlarem amb:

Irene González. Autora de l’estudi “Precarietat energètica i infància a la ciutat de Barcelona”

Saska Petrova. Professora de la Universitat de Manchester

[Activitat en anglès]

Et pots inscriure en aquest formulari i rebràs al teu correu l’enllaç per participar al Webinar