Entrevista a l’Elena Erkiaga, expatriada a Moçambic

Entrevista a l’Elena Erkiaga, expatriada a Moçambic

Elena Erkiaga, expatriada de Moçambic amb ESF, ens ha explicat de primera mà quins projectes s’estan duent a terme i què significa per a ella Moçambic i concretament Maputo, des de la seva experiència més personal.

El medi ambient és un eix que atravessa  a la societat de Moçambic, i més concretmanet a Maputo. Per això, activitats com la gestió de residus sòlids o el compostatge són cabdals a l’hora de treballar sobre el terreny. Com comenta l’Elena Erkiaga a l’entrevista, la creativitat esdevé una peça més de l’engranatge movilitzador. La creació de Radio Na Rua al barri Polana Caniço B serveix per difondre missatges sobre la gestió i valorització dels residus orgànics i els avantatges de l’adob orgànic per davant del químic. Altrament, la creació d’una Radionovela “Wutomi KaMaxakeni” difon i reforça la consciència ambiental ciutadana en paral·lel amb el treball de camp.

A continuació, no us perdeu tot el que ens ha explicat l’Elena en aquesta trobada.