Presentació del llibre “Tenim Energia”

La Xarxa per la sobirania energètica presenta el llibre col·laboratiu “Tenim energia” que recopila les nostres visions i experiències per caminar cap a la sobirania energètica dels pobles.

“Tenim energia” és el resultat del treball i intel·ligència col·lectiva de la Xarxa per la sobirania energètica i de totes les persones que han format part durant els darrers quatre anys amb l’esperança de seguir enriquint en els que vindran. És una aposta per recollir els impactes d’un model obsolet i depredador dominat per l’Oligopoli energètic però, sobretot, per recollir les veus de totes les comunitats que han trobat l’energia per oposar-s’hi i construir alternatives.

Les lluites en defensa de la terra i dels subministraments bàsics, els moviments de garantia dels nostres drets queden reflectides al llibre amb l’objectiu d’impulsar un altre model energètic que respecti els límits del planeta.

La presentació tindrà lloc el proper dijous 15 de febrer a l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu a partir de les 19 h

Programa

  • 19.10-19.40h: Intervenció inicial d’Itziar González (Arquitecte, Espai cooperatiu Ciutadà Les Rambles) perquè presenti el llibre Xse des de la seva trajectòria, especialment des del seu nou projecte de les Rambles.
  • 19.45 – 20.45h: Taula de diàleg entre actors heterogenis en relació a aspectes treballats al llibre amb Amaranta Herrero (ICTA-UAB, a cofirmar), Jordi Navarro (imputat per les accions de resistència contra la MAT, encara judici aviat), Maria Campuzano (APE y Xse) i alguna autora del llibre.
  • 21-22.30h: Concert amb pica-pica: Sílvia Tomás Trio

*Activitat oberta i gratuïta