Alternatives al capitalisme actual – Segona edició

Alternatives al capitalisme actual

Presentem la segona edició del cicle “Alternatives al capitalisme actual” organitzat pel Grup Girona d’Enginyeria Sense Fronteres.

Després de la bona acollida de la primera edició el novembre del 2016, el Grup Girona d’ESF organitza de nou el cicle de xerrades “Alternatives al capitalisme actual” per tal de presentar alternatives al model capitalista actual. En aquesta segona edició parlarem de la possibilitat de tenir energia verda a casa amb la Carol Coll, membre de Som Energia, així com de la relació entre gènere i energia amb la Gaia d’Elia, companya d’ESF i membre de la Xarxa per la sobirania energètica. A més a més, parlarem amb Dani Vidal sobre economia social i solidària, banc del temps i moneda social, amb la iniciativa Pam a Pam a les terres gironines. Per acabar comptarem amb la també companya d’ESF i portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, Maria Campuzano, amb qui tractarem la problemàtica en matèria de pobresa energètica que moltes famílies encara pateixen avui dia.

Les xerrades, obertes a tota la ciutadania, es duran a terme a les 19.30 h al Centre Cívic Sant Narcís (Plaça de l’Assumpció, 27, Girona).

Us hi esperem a totes!