Presentació del documental River Blue als cinemes Girona

Us animem a participar en la presentació del documental Blue River el pròxim divendres 3 de novembre.

Els dies 3, 4 i 5 de novembre, la campanya No al TTIP de Catalunya, on el grup d’energia i extractives d’ESF hi participa activament, organitzen una Trobada sobre polítiques de comerç de la UE i les alternatives al poder corporatiu.

El dia divendres dia 3 a les 21.30 es realitzarà un acte públic en el qual es presentarà el documental River Blue de David McIlvire i Roger Williams que relaciona directament l’auge de la moda ràpida i les cadenes low cost amb la degradació del medi ambient i proposa solucions alternatives per lluitar contra aquest greu problema global. El documental segueix a Mark Angelo, conservacionista de rius internacional, mentre viatja pel món i analitza una de les indústries més contaminants del món: La de la moda.

Per reservar l’entrada (taquilla inversa) inscriviu-vos aquí: Invitacio@ficma.com

Ens veiem als Cinemes Girona el 3 de novembre !!!!