Trobada entre activistes i organitzacions afins a la campanya No al TTIP, CETA i TiSA

Els propers dies 3, 4 i 5 de novembre tindrà lloc a Barcelona una trobada entre activistes i organitzacions afins a la campanya No al TTIP, CETA i TiSA per seguir formant-nos i aprenent sobre els Tractats de Comerç i Inversions (TCI) que la UE segueix impulsant en diferents estadis de negociació i aprovació.

Les jornades, co-organitzades per la Campanya No al TTIP a nivell de tot l’Estat espanyol i Rosa Luxemburg Foundation, volen ser un punt de trobada per conèixer millor les futures polítiques de la UE en qüestió de TCI, intercanviar i donar eines per proposar noves formes d’organitzar-nos en la tasca de sensibilitzar i denunciar aquestes polítiques.

Els eixos de les jornades seran:

–        Ampliar els coneixements per a les i els activistes dels nodes locals i organitzacions afins a la campanya “No al TTIP, CETA i TiSA” sobre els TCI que estan en procés de negociació o aprovació: TISA, CETA, UE-Japó, UE- Mèxic, UE- Mercosur.

–        Analitzar els impactes que pot tenir l’ampli abast de liberalització de serveis que es vol assolir amb el TiSA, i com pot afectar sectors com els transports, ports, cadenes de subministrament d’aliment, etc.

–        Analitzar com el TiSA pot afectar a les sobiranies locals, com per exemple l’accés al serveis bàsics, processos de remunicipalització, etc.

–        Enfortir les aliances entre organitzacions, entitats, associacions, sindicats adherides a la campanya.

La jornada va dirigida a persones involucrades en la tasca de formació, sensibilització i denúncia sobre TCIs. Us encoratgem a participar en aquestes jornades per seguir amb la tasca d’actualitzar i teixir l’argumentari de la campanya de forma conjunta.

Per raons logístiques us agrairíem que us inscrivíssiu al següent formulari abans del dia 23 d’octubre per poder organitzar millor l’acollida. Vindran activistes de tot l’Estat!

Programa provisional (pdf)

Inscripcions

És imprescindible, necessària, fonamental, fer extensiu aquesta convocatòria a persones i entitats o institucions de la xarxa de municipis lliures de TTIP, CETA, TISA.

Us hi esperem!

Catalunya No al TTIP, CETA, TISA