Projecte Reacciona 2017

Us presentem els vídeos del projecte Reacciona en els que hem participat aquest any 2017.

Aquest curs hem participat novament en el projecte Reacciona amb dos instituts de Catalunya.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Llavaneres han preparat un vídeo per tal de sensibilitzar sobre la Pobresa Energètica que moltes famílies pateixen avui dia i els alumnes de l’INS Montserrat Colomer han tractat la problemàtica de la indústria extractiva. Totes dues problemàtiques que treballem a ESF des de fa any, tant als projectes al Sud com a les campanyes al Nord.

El projecte Reacciona és una pràctica educativa d’aprenentatge i servei adreçada a joves de 3r i 4t d’ESO amb l’objectiu d’educar sobre temàtiques de cooperació, solidaritat, drets humans i cultura de pau, a través de la realització d’una obra audiovisual produïda pels mateixos i mateixes alumnes.

Esperem tornar-hi a col·laborar en el curs vinent!