Convocatòria plaça de Voluntariat a Moçambic – Ampliem termini!

Obrim plaça de voluntariat a Moçambic – Ampliem termini!

En els darrers tres darrers anys hem treballat al barri de Maxaquene A, a Maputo, per enfortir el teixit social i el coneixement per part de la comunitat dels seus drets i de com articular-se davant la vulneració sistemàtica del Dret a la Habitatge que es pateix com a conseqüència del creixement de la ciutat.

Juntament amb la Plataforma d’Organitzacions del Barri de Maxaquene desenvolupem un projecte d’enfortiment basat en una ràdio gestionada i propietat de la comunitat amb l’objectiu que sigui un espai de defensa, unió, comunicació, oci i educació, un espai de tothom i per a tothom.

Ampliem el termini per presentar-te a la plaça de voluntariat dins el nostre Projecte de Coneixement de la Realitat (PCR).

Si tens experiència o interès en la cooperació així com capacitat d’adaptar-te i desplaçar-te a terreny envia’ns la teva candidatura!

Trobaràs tota la informació en aquest enllaç.

No deixis passar aquesta oportunitat, tens fins al 4 de juny per presentar-te!