Especial Ràdio Maxaquene pel 25è aniversari d’ESF

Amb motiu del 25è aniversari d’ESF les companyes voluntàries del grup Moçambic van preparar un programa especial de Ràdio Maxaquene.

Al programa especial va participar l’equip tècnic a terreny, membres de la Ràdio Maxaquene i de les associacions de la Plataforma de Maxaquene i es va tractar la tasca que com a entitat desenvolupem a Maputo així com la que fan les diferents organitzacions i el funcionament de la Ràdio Maxaquene. També van participar les persones voluntàries del grup Moçambic a través de via telefònica.

La Ràdio Maxaquene és una eina de comunicació social per visibilitzar la realitat dels barris així com la feina de les organitzacions. Al mateix temps pretén promoure la cohesió social per abordar els temes comunitaris de forma col·lectiva, buscant un canvi social en diversos àmbits així com la participació en els espais de presa de decisions.

Podeu seguir el dia a dia de la Ràdio a la seva pàgina de facebook.