Aquest novembre a Girona coneix diferents alternatives al model capitalista actual

1024x512-xerrades-novembre

El grup de Girona d’Enginyeria Sense Fronteres organitza un cicle de xerrades amb l’objectiu de donar una altra visió i eines alternatives al capitalisme imperant en diferents àmbits de la nostra vida.

Al llarg de les quatre setmanes de novembre es duran a terme les xerrades on parlarem de comerç just amb l’associació Setem i del cas de corrupció en la gestió d’aigües de Girona i la remunicipalització del servei d’aigua amb Aigua és vida. També presentarem dues alternatives al model energètic actual, una presentada per Som Energia com una companyia de subministrament d’energia neta o bé la proposta d’un model de gestió municipal que està duent a terme la Xse.

Les xerrades, obertes a tota la ciutadania, es duran a terme a les 19.00 h al Centre cívic Barri Vell Mercadal, c/ de la cort reial, 7 Girona.

Aquí l’esdeveniment a facebook de la primera xerrada.

Us esperem!