CADENA HUMANA #15O #niCETAniTTIP

La Campanya No al TTIP organitza la Tardor en Resistència.

photo_2016-09-28_11-55-47

A la cimera del pròxim 27 d’octubre entre la UE i Canadà està prevista la signatura de l’Acord Econòmic i Comercial Global entre la UE i Canadà (CETA) sense cap tipus de debat. Aquesta signatura, i la més que probable ratificació del Parlament Europeu, provocarien l’aplicació provisional immediata de l’acord comercial mentre els Estats membre el ratifiquen als seus parlaments nacionals, la qual cosa pot durar dos anys.

El CETA és molt menys conegut que el seu homòleg entre la UE i els Estats Units, el TTIP, però igual de perillós i agressiu i que té els mateixos mecanismes perversos, com el Sistema de Tribunals d’Inversions (ICS) -el mecanisme de solució de controvèrsies entre inversors i estats que representa una seriosa amenaça al dret dels governs a regular en matèria de salut, medi ambient, finances o altres mesures. L’altre mecanisme, tant o més perillós que l’anterior és l’anomenada Cooperació Reguladora, que consisteix en harmonitzar les regulacions i legislacions de tots dos costats que afectin el comerç, les inversions i altres assumptes previstos en l’acord.

Per totes aquestes raons s’ha convocat una setmana d’accions entre el 8 i el 15 d’octubre. Aquí a Barcelona, la Campanya No al TTIP ha convocat una Cadena Humana al Dissabte 15 d’octubre a les 17hs.
Aquesta Cadena Humana pretén unir l’Oficina de representació de la UE, que es troba a Passeig de Gràcia 90 (cantonada Provença) i la seu del Consolat de Canadà, Plaça de Catalunya, 9.

Per a la seva realització han dividit el recorregut, cada un d’ells “dedicat” a les diferents lluites (Sindical, Marees, Feministes, Ecologistes, etc.) El Tram 7 està dedicat als Moviments Socials.

Inscriviu-vos al següent formulari i compartiu amb aquelles persones que cregueu que poden estar interessades!