Escolta Ràdio Maxaquene a través de les xarxes

A través de la ràdio comunitària s’ha aconseguit donar visibilitat la realitat del districte així com posar en valor el treball de les organitzacions que hi treballen

IMG_6894

Després de més d’un any i mig de lluita per aconseguir la freqüència d’emissió, a l’octubre del 2015 inauguràvem la Rádio Maxaquene dins del projecte “Recolzament al barri de Maxaquene A”. A la ràdio treballen com a voluntaris més de 20 persones en tasques diverses com la gestió del so, la preparació de programes o creació de continguts.
 
Us convidem a seguir la seva pàgina de facebook! Allà hi trobareu els divendres el bloc de notícies produït 100% per l’equip periodístic de la ràdio així com pròximes novetats que aniran apareixent. Actualment hem perdut la freqüència d’emissió, tot i això seguim treballant per recuperar-la el més aviat possible i tornar a emetre Radio Maxaquene a les ones comunitàries.