Estudio de Impacto Social: La invisibilitat de les comunitats d’Inhassoro (Mozambique), abans, després i durant el procés de les extractives.

La Indústria Extractiva a Moçambic és un exemple de neoliberalisme que s’escampa sobre les Comunitats de Inhambane. Se’ls ha instal·lat un model nou i agressiu a les seves terres prometent progrés alhora que els distancia cada vegada més del que les persones entenen per progrés i del benestar, al qual tenen drets. En contra d’aquestes idees de progrés que pregonava la modernitat, l’única certesa és que a aquestes persones els queda inseguretat, vulnerabilitat i falta d’informació. En aquest document s’ofereix un disseny i resum de la recerca que es va realitzar en les comunitats de Inhassoro (Provincia d’Inhambane), gràcies a la col·laboració de AECID, al llarg del 2015 i 2016.

Descarrega el “Estudio de Impacto Social:  La invisibilitat de les comunitats d’Inhassoro (Mozambique), abans, després i durant el procés de les extractives.”

Edició: Agost 2016