Descobreix el que som capaces de fer plegades a ESF!

img-newsletter

Un any més us presentem la memòria d’activitats 2015. Al document, que vam presentar a la darrera assemblea, trobareu tota la informació relacionada amb l’entitat que vam dur a terme al llarg de l’any passat.

A la memòria trobareu tota la feina desenvolupada als nostres projectes al sud en matèria d’aigua o energia, a l’Equador, al Perú, aEl Salvador o a Moçambic; així com a les campanyes nord “Aigua de tothom, un dret i no una mercaderia” i “El preu de l’Abundància, drets humans a les fosques“, a més trobareu la tasca feta pels grups territorials Tarragona i Girona així com la del Grup Universitat o l’equip de Comunicació.

Descarrega des d’aquest enllaç la Memòria 2015 i descobreix el que som capaces de fer plegades a ESF!