Presentació del Grup Tarragona d’Enginyeria Sense Fronteres

El grup de voluntàries tarragonines d’ESF et presenta el seu grup!


Actualment són una desena de voluntàries del Camp de Tarragona amb formacions molt diverses, advocades, ambientòlogues, geògrafes, enginyeres… Totes persones implicades i compromeses amb el nostre entorn i treballant en la mateixa direcció, la del canvi.

Al Camp de Tarragona treballen, sols o en xarxa amb altres entitats, per tal de sensibilitzar i conscienciar sobre problemes mediambientals i socials amb tot tipus d’activitats: xerrades, debats, passis de documentals, accions pel tancament de nuclears, suport a mobilitzacions per un transport més sostenible, participació en fires, jocs, tallers… Sempre amb el missatge de què el canvi de model és necessari i possible.

A més, des de 2008 treballen en processos transformadors al Sud, concretament a l’Amazònia equatoriana, duent a termes projectes de cooperació al desenvolupament.
A la província d’Orellana donen suport a diferents institucions i organitzacions de la societat civil amb l’objectiu de garantir l’empoderament de les comunitats per tal que puguin lluitar pel ple exercici i la defensa dels seus drets.

Si vols més informació dels seus projectes o participar-hi contacta’ls a tarragona@esf-cat.org