Seminari per enfortir el coneixement dels drets ambientals a Moçambic
  • DSCF9096
  • DSCF9100
  • DSCF9104
  • DSCF9112
  • DSCF9115

Durant el primer trimestre de 2016 hem continuat treballant en el projecte relacionat amb les indústries extractives a Moçambic.

Juntament amb la nostra contrapart ORAM (Organização Rural para Ajuda Mútua) hem organitzat el seminari on han participat 20 persones provinents de diferents àmbits. Des de representants de comunitats amb les quals s’ha treballat a Jangamo (Comunitats de Madonga, Guiguema, Licaca, Ravene, Xuxululo, Jangamo Sede y Mabelane) o a Inhassoro (Comunitats de Mangungumete, Maimelane Sede, Xitsotso, Ximadjane, Mudumane, Macovane, Vulanjane y Vuka). A més han participat representants d’Organitzacions de la Societat Civil com UPC, ACUDES i la “Plataforma de la Sociedad Civil de Jangamo”.

Amb l’objectiu d’enfortir a la societat civil envers la indústria extractiva s’han tractat temes, durant els tres dies de seminari, com les Lleis de les Terres o del Medi Ambient, els Drets i deures de la ciutadania, la Llei sobre el dret a la informació o la Llei de les Mines.

A més, entre sessió i sessió hem treballat diferents dinàmiques de grup per tal d’activar les neurones i la cohessió entre totes!