Crida a les organitzacions #Riuada5J

Crida a les organitzacions i a la ciutadania a participar en la manifestació a Barcelona el proper 5 de Juny, Dia Mundial del Medi Ambient, #Riuada5J

La preservació del Delta de l’Ebre un repte de país.

20160526_125045

Des d’Enginyeria Sense Fronteres ens sumem a #Riuada5J, la crida d’ Aigua és Vida a totes les organitzacions socials i ambientals de Catalunya i a tota la ciutadania a sumar-se i adherir-se a la manifestació convocada per la Plataforma de Defensa de l’Ebre per al proper 5 de Juny pels carrers de Barcelona.

El Delta de l’Ebre és una Reserva Internacional de la Biosfera, és un dels tres espais de més valor natural de la Península Ibèrica conjuntament amb las Tablas de Daimiel i Doñana. La Comissió Europea no permetrà que cap d’aquests espais es deteriorin fins a la seva desaparició com podria ser el cas del vulnerable Delta de l’Ebre si es porta a terme el Pla Hidrològic aprovat per aquest govern del PP. No obstant, cap donar-hi suport amb un gran moviment ciutadà.

Per tot plegat, us demanem que us mobilitzeu pels carrers de Barcelona el proper 5 de Juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Si sou una entitat, si us plau, adheriu-vos-hi quan abans millor i si preveieu muntar un autobús des de qualsevol lloc feu-nos-ho saber quan abans millor omplint aquest formulari . En el tema d’autobusos la PDE i l’ANC també hi treballaren a partir del 17 de maig.

Les organitzacions que ja s’hi han sumat són aquestes:

Aigua és Vida, ANC, Asociación Río Susia, Assemblea Ambulàncies Terres de l’Ebre, Associació Mediambiental Vall del Ges, Associació Naturalista de Girona, Arran, Catalunya No al TTIP, CCOO, CDC, CEPA, Cordada AEE, Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, CUP, Desenvolupament Aigua per al Sahel, Ecologistes en Acció, Ecologistes de Catalunya, ENDAVANT, Enginyeria Sense Fronteres, Entrepobles, Espai basset- Ateneu Independentista d‘Hostafrancs, ERC, Espai basset- Ateneu Independentista d‘Hostafrancs, FAVB, Fòrum Ecològic, GREENPEACE, Grupo Ciudadano Priego Agua y Desarrollo, Grupo del agua Motalaz Vicalvaro, IAC-CATAC-USTEC, ICV,  Jovens de les Terres de l’Ebre, Moviment per la Justícia Climàtica, Omnium Cultural, Plataforma de Defensa de l’Ebre, Poble Lliure, PODEM, Procés Constituent, PSC, Sectorial de Dones de l’Assemblea Nacional Catalana, Taula de l’Aigua de Terrassa , UDC, UGT Catalunya i Xarxa per a la Sobirania Energètica.

Font: Aigua és Vida