“Asfaltar Bolívia” al Docs & Pasta aquest divendres!

Els pobles indígenes amazònics de Bolivia manifesten el seu rebuig a la destrucció dels seus teritoris, que són afectats per la construccions d´infraestructures als seus territoris, els quals són afectats per la construcció  d´infraestructures vials funcionals a la imprlementació de projectes extractivistes. El mite del progrès desembarca a l´imaginari estatal i als seus programes, mentre els pobles reclamen poder decidir els seus destins.

L’ obra d’en Marc Gavaldà (Alerta Amazónica), Lidia Alvarez i M.G ha estat seleccionada als  Festivals Cine Anarquista Barcelona (2015),  Cine Indigena del Walmapu i Ekzoinemaldia (2016). L’equip ens acompanyarà per comentar el documental i per presentar també el seu nou projecte, Llàgrimes de Petroli, al que us animem a donar suport.

Aquest divendres 23 de maig teniu una cita amb el progrés. Com sempre, a les 22.00h a Múrcia, 24 (metro Navas). Recordeu confirmar a docsandpasta@gmail.com si voleu sopar abans (21.00h).