Cloenda de treball dels horts escolars a Girona
  • foto mercats
  • Fotos mercats1
  • mercat dels horts 2
  • mercat dels horts 5
  • mercat dels horts 6
  • mercat dels horts 7
  • mercat dels horts 8
  • mercats dels horts 3
  • mercats dels horts 4

El passat 10 de Maig es va realitzar la cloenda del treball dels horts escolars, on més de 400 nens de 10 escoles diferents de Girona van exposar al mercat els vegetals conreats al llarg del curs.
Des d’Enginyeria Sense Fronteres i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona vam dur a terme 7 activitats simultànies per grups, on vam realitzar jocs de temàtica ambiental, tractant sobretot la problemàtica del petroli.
Tots els grups van passar pel taller-xerrada sobre les energies renovables, sobretot la solar, on també vam mostrar l’impacte de les indústries extractives en països del sud, en especial a l’Equador, i vam explicar el paper que té Enginyeria Sense Fronteres en aquest país.
Cada classe que venia a vendre els seus productes era dividida en dos, una meitat estava amb els productes durant una hora i l’altra meitat realitzava les activitats amb nosaltres.
Des dels voluntaris d’ESF- Girona vam gaudir-ho i estem molt contents de poder participar i ajudar en aquesta cloenda per segon any consecutiu. El darrer any, tot i la falta de sol, ha estat tot un èxit i el paper d’Enginyeria Sense Fronteres ha estat molt ben valorat.