Celebrem l’Assemblea anual de rendició de comptes de la Unión Distrital del Campesinado de Funhalouro
  • DSCN0284
  • DSCN0292
  • DSCN0293

Ahir dimarts 29 i avui dimecres 30 de març s’ha celebrat l’Assemblea anual de rendició de comptes de la Unión Distrital del Campesinado de Funhalouro a la Vila de Funhalouro, Moçambic, amb de més de 20 persones representants de totes les famílies del Districte i la presència del Nucli Provincial de Campesins i representació del Servei Distrital d’Agricultura.

Per dificultats de logística no ha estat possible organitzar les assemblees dels anys 2014 i 2015 i és per això que es s’ha convocat aquesta assemblea extraordinària que forma part dels estatuts de la pròpia Unió el convocar-la per fer rendició de comptes i marcar línies de treball conjunyeix a nivell de Districte.

L’Assemblea, activitat que entra dins del nostre projecte d’aigua i sanejament a Funhalouro, ha tingut com a objectius la rendició de comptes i la presentació d’activitats realitzades i programació d’activitats futures.