Avantatges per a socis i sòcies: Suscripció a Crític

Ets soci o sòcia d’ESF? T’interessa el periodisme d’investigació? Aprofita els avantatges!

Aprofita els avantatges! Recorda que per ser soci o sòcia d’ESF tens un 50% de descompte en la suscripció anual a Crític.

Avantatges per ser soci o sòcia d'ESF! Suscripció al Crític

Què és Crític?

CRÍTIC és un mitjà de comunicació especialitzat en periodisme d’investigació impulsat per una cooperativa de periodistes. Editen cada setmana un reportatge amb profunditat sobre un tema d’actualitat política, econòmica o social. També publiquen continguts, diaris d’opinió, anàlisi i entrevistes i editen revistes monogràfiques en paper sobre temes de gran interès social. Una aposta pel periodisme amb #sentitcrític, que es finança mitjançant les subscripcions.

A més a dins de Crític trobaràs el blog “No li diguis cooperació” coordinat per Miquel Carrillo membre de ESF i president de la Federació Espanyola d’Enginyeria Sense Fronteres. El blog es un espai de reflexió sobre la cooperació, l’anticooperació i tot el que afecta als drets humans, la pau i el desenvolupament.

Si t’interessa posa‘t en contacte amb nosaltres a contacta@esf-cat.org i t’informarem com ho has de fer.

Tens de temps fins a setembre d’aquest 2016, no ho deixis passar!