Manifestació a Amposta en contra el Pla Hidrològic de l’Ebre

Us convidem a participar a la manifestació històrica en contra el Pla Hidrològic per defensar el Delta de l’Ebre i el nostre territori.

El recent Pla Hidrològic de l’Ebre posa en perill el Delta de l’Ebre atès que reduirà substancialment l’arribada de cabal ecològic i sediments, els quals són essencials per impedir la seva regressió, subsidència i salinització. En definitiva: la seva mort.

El proper 7 de febrer juntament amb Aigua és Vida, Ecologistes en Acció i Jovens de les Terres de l’Ebre organitzem un viatge en bus des de Barcelona a Amposta per facilitar la participació en la manifestació que organitza la Plataforma de Defensa de l’Ebre el proper 7 de febrer a Amporta per capgirar el Pla Hidrològic de l’Ebre aprovat pel Ministerio del govern d’España atès que suposoria la mort del Delta de l’Ebre, tota la diversitat d’un espai reconegut com Reserva de la Biosfera on a part de moltes espècies hi viuen més de 50.000 ebrencs i ebrenques.

Hora sortida: 9h 
Hora tornada: 19h 
Lloc: Sants-Estació (Pl. Països Catalans, davant el Drac del parc de l’Espanya Industrial)
Preu: 12€

Recorda inscriure’t prèviament aquí

Esdeveniment de facebook aquí

Més informació a bus7famposta@gmail.com

Amposta 7F en contra del Pla Hidrològic de l'Ebre