05/11 – El viatge en tren dels conflictes ecosocials

El viatge en tren dels conflictes ecosocials

Coneixes els conflictes ecosocials que passen en el nostre territori? I coneixes l’anomenat “tren lent”, la línia de Renfe R15 que va des de l’Estació de França fins a Ribaroja d’Ebre?

Doncs et proposem participar en l’activitat del #TrenEcoConflictes. A través de les finestres del tren observarem els diferents conflictes que es poden apreciar en el transcurs d’aquesta línia (que no són pocs!). Alguns històrics i altres més actuals, seran explicats per diferents activistes que hi han estat implicades i els podreu anar seguint a través d’una guia que us lliurarem el mateix dia.

Al llarg del viatge posarem atenció en aquelles injustícies ambientals i riscos que podrien ocasionar desplaçaments ambiental arreu del territori pel qual transcorre i ho compararem amb diferents casos del Sud Global.

Només hi ha 30 places. Ves amb pressa! Inscriu-te aquí 👉🏽 https://forms.gle/PnXp61K98j4uFVmF7
Tanquem inscripcions el 28/10.

📆 05/11/2022

⌚️ 8:25 h (compte que el tren surt a les 8:43h!!!)

📍 Estació de França, Barcelona

Trajecte:

  • BCN – RIBAROJA D’EBRE: 8:43 – 11:44 h
  • Parada per dinar
  • RIBAROJA D’EBRE – BCN: 13:34 – 16:55 h

Important:

⚠️Cal portar dinar i aigua.

⚠️Tanquem inscripcions el 28/10.

Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte ‘Migracions ambientals: comunitats expulsades per la vulneració del dret a l’aigua en un context de crisi ambiental global’, impulsat per Ecologistes en Acció Catalunya i Enginyeria Sense Fronteres que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.