21/07 | Presentació de l’informe “Impacte de la Llei 24/2015 en l’exclusió residencial a Catalunya”

Presentació de l’informe “Impacte de la Llei 24/2015 en l’exclusió residencial a Catalunya”

Enginyeria Sense Fronteres, l’Aliança contra la Pobresa Energètica, l’Observatori DESC, la PAH de Barcelona , juntament amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona, presentem els resultats de la Llei catalana antidesnonaments després de dos anys de treball amb les afectades.

El proper 21 de juliol Enginyeria Sense Fronteres, l’Aliança contra la Pobresa Energètica, l’Observatori DESC, la PAH de Barcelona, juntament amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona, presentem els resultats de l’informe “Estat de l’exclusió residencial: impactes de la Llei 24/2015 i altres mesures de resposta”, on s’analitza l’efecte que han tingut sobre l’emergència habitacional les lleis antidesnonaments impulsades per la societat civil a Catalunya.

Aquest document s’ha elaborat després de dos anys de treball conjunt de totes les entitats i l’Agència de Salut Pública de Barcelona amb famílies afectades per l’exclusió residencial i la pobresa energètica. Així mateix, també es parlarà del paper de la PAH i l’APE com a entitats identificadores de nous problemes generats per l’emergència habitacional i la pobresa energètica, així com impulsores de noves legislacions que hi donen resposta.

Roda de premsa de presentació:

  • Dia i hora: Dijous, 21 de juliol a les 10:30h
  • Lloc: La Lleialtat Santsenca (C/ Olzinelles, 31), Barcelona