Aconsegueix el conte “I es va fer la llum” a un preu especial per a sòcies d’Enginyeria Sense Fronteres! El regal perfecte per aquesta diada de Sant Jordi 🥀 🐉

Aconsegueix el conte “I es va fer la llum” a un preu especial per a sòcies d’Enginyeria Sense Fronteres! El regal perfecte per aquesta diada de Sant Jordi 🥀 🐉

Posem a disposició de les persones sòcies d’ESF el conte “I es va fer la llum” a un preu molt especial!

“I es va fer la llum” és un conte infantil il·lustrat per Ivonne Navarro, i ecoeditat per Pol·len edicions, inspirat en les famílies de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i el testimoniatge de la infància de la Cañada Real, que fa gairebé dos anys que viuen sense llum. Amb un llenguatge senzill alhora que contundent, és el conte ideal per a que en àmbits educatius es puguin acompanyar les situacions de pobresa energètica i, alhora, enfortir les xarxes de suport que volen revertir aquesta situació.

Per només 10 euros reserva el teu exemplar* omplint aquest formulari i podràs passar a buscar-lo pel nostre local del 4 al 22 d’abril (dilluns a dijous de 10:00 a 18:00h i divendres de 10:00 a 14:00). Recorda que ara estem a c/Mandoni 4, 08004, de Barcelona.

Amb els diners aconseguits seguirem impulsant i donant continuïtat a la tasca d’ESF, tant als nostres projectes com a les campanyes per a la justícia global en matèria d’aigua i energia. Gràcies per la teva implicació!

Aprofita els avantatges per a associades a ESF!

*Conte disponible en català i en castellà. Fins a exhaurir existències. Pagament preferiblement en efectiu. Promoció fins el 22/04/2022.