Fomentem la responsabilitat ambiental al Jardí Botànic Tunduru, a Maputo, Moçambic

Fomentem la responsabilitat ambiental al Jardí Botànic Tunduru, a Maputo, Moçambic.

El passat 17 de març vam organitzar una campanya de sensibilització ambiental als Jardins Tunduro de Maputo, Moçambic on van participar una cinquantena d’alumnes de 5è a 7è de primària de les escoles públiques de la ciutat juntament amb altres visitants dels jardins.

Al llarg de tota la jornada l’esdeveniment va destacar per les miniconferències, obres de teatre temàtiques de la mà de l’associació juvenil Kayanakaya, música al parc sobre les 3R (reduir, reciclar i reutilitzar) i la recollida selectiva de reciclatge. A més a més vam poder gaudir del taller sobre material reciclar amb el suport de l’empresa COSEL (Coleta Selectiva de Lixo) on els infants i altres persones interessades van aprendre a fer bosses, joiers i joguines amb residus reciclables.

Un cop més vam comptar amb la presència de Ràdio Maxaquene que al llarg de la jornada va cobrir l’esdeveniment a través dels seus canals.

Des d’ESF continuem promocionant el parc Tunduru i seguim valoritzant els espais verds urbans per a la conservació del medi ambient a través del nostre projecte enfocat en el compostatge i educació ambiental al Jardí Botànic.

Estigues atenta a la nostra pàgina web i xarxes socials que anirem informant de l’evolució del projecte!