Nou joc de memòria ambiental

Nou joc de memòria ambiental

La província d’Orellana a l’Equador allotja una gran biodiversitat, gràcies a les seves especials condicions geogràfiques i biofísiques característiques dels boscos humit-tropicals. No obstant això, moltes espècies tant de flora com de fauna són poc conegudes pel fet que habiten a l’interior de la selva o s’han anat extingint a causa l’expansió demogràfica en l’Amazònia i dels impactes de les indústries extractives A més, el canvi climàtic suposa una nova amenaça per a la vida en l’Amazònia, com visibilitzem en l’“Estudi sobre el Canvi Climàtic a la Província d’Orellana”.

Memoritzar és una activitat mental que afavoreix els processos cognitius bàsics: percepció, atenció i memòria. A través del joc de memòria ambiental elaborat pel Govern Autònom Descentralitzat Provincial d’Orellana (GADPO), El Coca Zoo i l’Associació de Juntes d’Aigua La Bellesa (AJAAPySLB) amb el suport d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), podràs conèixer la flora (nivell inicial), fauna (nivell mitjà) i els impactes del canvi climàtic a la província Orellana (nivell avançat).

Per a jugar, tria un nivell de dificultat, comença a girar les targetes i aconsegueix aparellar-les. Després llegeix detingudament les explicacions i comparteix els teus coneixements.

Sense més preàmbuls, et convidem a jugar:
https://geo.gporellana.gob.ec/game/index.html