Infants i famílies protagonistes de l’exitosa presentació de “I es va fer la llum”

Infants i famílies protagonistes de l’exitosa presentació de “I es va fer la llum”

El dissabte passat vam fer la presentació del conte “I es va fer la llum” a La Negreta del Gòtic de la mà d’Enginyeria Sense Fronteres i l’Aliança Contra la Pobresa Energètica. Durant la jornada ens van acompanyar les famílies de l’APE i de Resistim al Gòtic amb qui vam gaudir de la magnífica contacontes Aura Ayón, del col·lectiu Cúrcuma, que ens va acostar a les històries sobre pobresa energètica d’una manera molt màgica. Més tard vam gaudir totes juntes d’una xocolatada i les més petites van poder pintar un mural que havia il·lustrat la Ivonne Navarro, la il·lustradora del conte. A més, es van repartir els obsequis a aquelles persones que van fer possible l’edició del conte a través de la campanya del Goteo amb l’edició de Pol·len Edicions.