Presentem el documental “No tenemos miedo”

“No tenemos miedo” recull part de la lluita contra la mineria a El Salvador, que va portar com a resultat la prohibició d’aquest tipus d’indústria a tot el país.

El pròxim dimarts 18 de desembre de 2018 de 18 a 21 h presentem a Can Batlló el documental amb la presència de Salvador Recinos, ambientalista, defensor de drets humans i membre de la Unitat Ecològica Salvadorenca, que ens explicarà de primera mà com ha estat aquesta lluita.

El documental narra la lluita de les comunitats del nord d’El Salvador, Centreamèrica, contra els projectes miners que buscaven autoritzacions per a l’explotació. La història avança des de l’experiència de Vidalinalideresa comunitària, qui des dels seus inicis es va oposar i i va viure l’aprovació de l’única Llei que prohibeix la mineria en qualsevol expressió a escala mundial.

Us hi esperem!