Tret de sortida del projecte de Solucions Innovadores amb energia solar i TIC’s per a la sostenibilitat de Sistemes Rurals d’Aigua Potable i Sanejament a El Salvador!

Tret de sortida del projecte de Solucions Innovadores amb energia solar i TIC’s per a la sostenibilitat de Sistemes Rurals d’Aigua Potable i Sanejament a El Salvador!

El 12 d’octubre vam realitzar la primera visita a camp conjunta de les organitzacions implicades en aquest projecte; ACUA, Asociación de Sistemas Autónomos de Agua Potable y Saneamiento (ASAPS), ICARTO, AECID, Consejo Nacional de Energía (CNE) i Enginyeria Sense Fronteres on vam rebre una efusiva benvinguda per part de la Junta de Agua La Cangrejera, implicats i amb ganes de participar en tot el que faci falta per millorar el sistema d’aigua potable i millorar la qualitat de vida de les 9 comunitats a les quals abasteixen.

A més a més, el 10 de novembre vam començar els treballs d’aixecament topogràfic del sistema actual de bombeig i distribució d’aigua potable. Les i els treballadors d’ACUA i ESF vam tenir la gran companyia durant tota la jornada de la presidenta, el vicepresident i el tècnic de l’estació de bombeig de la Junta de Cangrejera. Van seguir amb nosaltres el traçat de la canonada i es van animar a fer servir l’estació total i el prisma. Gràcies al seu suport vam poder avançar molt més ràpid, però encara queden moltes jornades al sol!

Seguirem informant de l’evolució del projecte!, de moment compartim algunes de les fotografies 🙂