“I es va fer la llum, conte per a infants” és finalista a la 6a edició del Germinador Social!

“I es va fer la llum, conte per a infants” és finalista a la 6a edició del Germinador Social!

Necessitem el teu vot perquè el conte sobre pobresa energètica i infància “I es va fer la llum” arribi a infants i famílies d’arreu del territori. Ens ajudes?

Des d’ESF i l’APE estem molt emocionades d’anunciar que el nostre projecte “I es va fer la llum, conte per a infants” és finalista a la 6a edició del Germinador Social. Ara, en la recta final, necessitem el teu vot pel tal que sigui una realitat.

Amb el projecte “I es va fer la llum, conte per a infants” pretenem portar a tot el territori català el conte sobre pobresa energètica que des d’Enginyeria Sense Fronteres, amb la col·laboració de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, vam publicar el 2021. El conte apropa la problemàtica de la pobresa energètica als infants i famílies d’una forma pedagògica i pretén desestigmatitzar i visibilitzar el fenomen i oferir-ne una visió empoderadora a la ciutadania.

El projecte “I es va fer la llum, conte per a infants” ajudarà a finançar activitats de conta-contes i de divulgació realitzades en espais d’educació no formal, com ara ludoteques, centres oberts, esplais o caus, de diversos barris i municipis, per tal d’aconseguir un públic transversal i representatiu de les diferents realitats.

Ara és el moment, necessitem el teu vot per poder traslladar la importància de la problemàtica de la pobresa energètica als infants i famílies d’arreu de Catalunya. Dóna’ns el teu vot a través d’aquest enllaç.

El Germinador Social és una iniciativa de Som Energia i Coop57 per tal de cooperar pel canvi de model energètic i social a través d’un concurs per estimular la creació de models socials innovadors amb l’objectiu de promoure nous agents locals per a la transició energètica.