Celebració de la Setmana Mundial de l’Aigua a l’Equador

Celebració de la Setmana Mundial de l’Aigua a l’Equador

La setmana passada, la Junta Regional d’Aigua Potable Cabeno i la Junta d’Aigua Potables Simón Bolívar, a Sucumbíos, es van unir a la celebració de la Setmana Mundial de l’Aigua 🌎

Durant la primera jornada es van reforestar 362 hectàrees amb 4000 plantes forestals i a la segona, amb 5750 🌿. Les principals persones beneficiàries són socis i sòcies de la Junta Administradora d’Aigua 👫🏻

Amb aquestes activitats es protegiran les microconques que proveeixen del líquid vital per al consum humà, el qual afavorirà la garantia del dret humà a l’aigua i la sobirania alimentària 💦

El lliurament de les plantes està comprès dins del marc dels Acords público-comunitaris entre lez Juntes d’Aigua, la Dirección Zonal 9 Sucumbíos del Ministeri de l’Ambient, Aigua i Transició Ecològica, el Govern Autònom Descentralitzat Provincial de Sucumbíos i el Programa Integral Amazònic de Conservació de Boscos i Producció Sostenible –PROAmazonía.