28 de Maig | Obra de teatre l’Apagada a Bon Pastor!

Obra de teatre l’Apagada a Bon Pastor!

El pròxim dissabte 28 de maig teniu una altra oportunitat de veure l’obra de teatre l’Apagada al centre Cívic Bon Pastor.

“Sempre havia pagat totes les factures de la llum i de l’aigua però tot va canviar quan em vaig quedar a l’atur…” Aquesta és la història de la Maria i de tantes altres dones que són el pilar de moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

L’obra, creada juntament amb la companyia de teatre Xucrut Teatre i en col·laboració amb l’APE (Aliança contra la Pobresa Energètica), tracta, des d’una perspectiva ecofeminista, el fet que un 10% de la població catalana pateix pobresa energètica i com d’aquestes, les dones són les més perjudicades.

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia a través d’aquest enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/bonpastor/p/46745/lapagada

Us hi esperem el pròxim dissabte 28 de maig a les 17h al Centre Cívic Bon Pastor (Plaça de Robert Gerhard, 3, Barcelona).