Teatre-fòrum: Què hi ha darrera d’un got d’aigua?

Quan hi ha aigua per a tothom ningú es fixa en què hi ha darrere d’aquest recurs, però quan no se’n té accés comencen a aparèixer una sèrie de preguntes que caldrà prestar-hi atenció. Ja sigui a algun país del sud global com a casa nostra, la gestió de l’aigua mereix una important reflexió per saber qui en té accés, la gestió, el control i la garantia d’aquest bé comú. En definitiva, quins paràmetres s’han de tenir en compte per tal de garantir el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament.

Us convidem a venir a veure i participar del teatre fòrum “Què hi ha darrere de l’aigua”. Una col·laboració entre la Xixa Teatre i Enginyeria Sense Fronteres el proper diumenge 1 de desembre a les 12h a la Plaça de l’E stació de La Floresta, a  Sant Cugat del Vallès.