Presentem l’estudi “Endeutament i Dret humà a l’Aigua i al Sanejament”

 Presentem l’estudi “Endeutament i Dret humà a l’Aigua i al Sanejament”

 

 

L’estudi Endeutament i Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament (DHAS). L’assequibilitat del DHAS a la demarcació de Barcelona i al Sud Global que presentarem el proper dimarts 19 de març mostra amb dades concretes quin és el grau de compliment del Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament (DHAS) a la província de Barcelona,  concretament de la seva dimensió d’assequibilitat.

Durant aquesta presentació abordarem les implicacions pràctiques que té el reconeixement del DHAS pel que fa l’actuació de les administracions públiques i dels operadors públics i privats que gestionen l’aigua a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Analitzarem com d’assequible és el servei de l’aigua i quines repercussions té per les famílies en els casos que existeix manca d’assequibilitat.

A la presentació comptarem amb les intervencions de l’autora i d’una persona afectada així com també tindrem l’oportunitat de parlar amb operadors que han col·laborat en l’estudi.

Us podeu inscriure a l’acte en aquest enllaç