Gestió de residus sòlids a Moçambic amb Kutenga

A ESF treballem de forma coordinada a Maputo amb Kutenga, associació local que treballa en temes de Gestió de Residus Sòlids Urbans, que funciona amb 18 operadors que es dediquen a recórrer els carrers del barri Maxaquene C, a Maputo, Moçambic, porta per porta per realitzar la recollida primària de residus dels veïns.
Aquesta intervenció ha suposat l’apoderament d’una ciutadania cada vegada més conscient del que usa, tira i aprofita quant a Residus Sòlids i aconsegueix el sustent de les seves famílies, aconseguint un barri cada vegada més net.
Aquí un vídeo sobre què suposa el treball diari d’aquestes persones i com ha canviat la percepció de la ciutadania sobre la seva feina imprescindible en la neteja del barri.

Tota la informació dels projectes a Moçambic a: www.esf-cat.org/mocambic