Què entenem per Pobresa Energètica?

Un altre model energètic és possible i necessari

El grup de voluntàries de Tarragona seguim participant en processos de sensibilització a les comarques tarragonines. Aquest cop us presentem un vídeo per tal d’aclarir el concepte Pobresa Energètica i poder obrir el debat de la situació que estem vivint a la ciutat de Tarragona.

Esperem que aquest material audiovisual sigui un punt inicial per tal de treure a la llum el fet que no ens volem quedar només en la immediatesa i urgència del problema sinó que necessitem canvis que vagin a les arrels, on trobem un sistema que tendeix a mercantilitzar fins i tot els serveis bàsics de les persones.

Aprofitem també la presentació d’aquest vídeo per denunciar la falta d’informació i l’opacitat amb què ens hem trobat a l’hora de realitzar-lo.

Amb aquest vídeo i els futurs actes que durem a terme al nostre territori al voltant de la Pobresa Energètica volem contribuir a la lluita que estan liderant com autèntics referents la PAH i l’APE tant en l’àmbit local com a tota Catalunya.

Podeu seguir la tasca diària del grup Tarragona d’ESF a través del seu facebook.