Ampliem la presència a internet! Estrenem perfil a Instagram!

Cabecera-facebook

Com tots i totes sabeu aquest 2017 celebrem el 25è aniversari d’Enginyeria Sense Fronteres, per aquest motiu aprofitem i ampliem la nostra presencia a internet i a les xarxes socials, estrenem perfil a Instagram!

Una reunió de grup? Un biodigestor a el Perú? Una assemblea a Moçambic? Una presentació d’un estudi a Catalunya? Totes aquestes activitats són susceptibles de ser fotografiades i mostrades a les xarxes socials per tal de difondre la nostra tasca tant al sud com al nord.

Periòdicament anirem publicant a Instagram imatges dels projectes o campanyes de l’entitat, a més, t’animem a utilitzar les etiquetes #ESFem25 i #ESFCatalunya a totes les activitats d’ESF que vulguis compartir a les teves xarxes socials, d’aquesta manera ho podrem compartir també des dels comptes oficials!

Cerca ESFCatalunya a Instagram i utilitza les etiquetes #ESFem25 i #ESFCatalunya per compartir la tasca d’ESF!

Recorda que també pots trobar ESF a Facebook, Twitter i Telegram!