“Les persones en joc. Conflictes, migracions i resistències” Jornades a Tarragona

Des d’Enginyeria Sense Fronteres organitzem a Tarragona el cicle de conferències “Les persones en joc. Conflictes, migracions i resistències” sobre una de les més importants, tot i que moltes vegades oblidades, conseqüències del model energètic actual: les migracions forçades.

Comptarem amb experts en les diferents matèries com per exemple Beatriz de Lucas, representant de la Comissió d’Ajuda al Refugiat en Euskadi, Josep Maria Royo, de l’Escola de Cultura de Pau de la UAB, Amanda Pérez, voluntària independent del camp de persones refugiades de Filippiada, a Grècia, Alfons Pérez, membre de l’Observatori del Deute en la Globalització i amb Maria Campuzano, portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica. L’última de les sessions serà un taller sobre conflictes energètics i migracions dinamitzat pel voluntariat d’ESF-Tarragona.

Amb les jornades pretenem crear un espai per visualitzar realitats moltes vegades desapercebudes, promoure el debat i remoure consciències sobre com el model energètic hegemònic causa importants patiments humans, entre els quals destaquen els desplaçaments forçosos de la població.

Les xerrades tindran lloc al local de la CGT (Plaça Imperial Tàrrraco, 1; antiga facultat) els dies 21, 24, 28 de novembre i 1 de desembre.

Aquí l’esdeveniment al facebook de la primera conferència.

Us esperem!

xarxes_jornades_esftgn