Jam Session Social: Millorem Barcelona, millorem el seu ús

Quines mancances i quines possibilitats té la ciutat de Barcelona? Quines són realment les necessitats dels seus habitants? Com ens relacionem amb els espais públics de la ciutat?

Aquestes i d’altres qüestions tractarem de resoldre a la Jam Session Social: Millorem Barcelona, millorem el seu ús, organitzada pel col·legi d’Enginyers tècnics de Barcelona en la que participem.

L’objectiu primordial és veure les necessitats amb disseny i enginy, trobar un objecte o servei per donar resposta i corregir la deficiència. Millorar la interacció entre els habitants i la ciutat.

Serà utilitzat de forma intensiva per habitants de Barcelona i usuaris de la ciutat, en qualsevol espai públic de la ciutat de Barcelona.

Les sessions de treball es concentren en tres dies, segons les etapes de creació d’idees. La primera és la fase purament creativa, on s’analitza la problemàtica d’una manera fluida i sense cap mena de restricció, es deixa volar la imaginació. Cercar solucions sense embuts, tall ni censures. A la segona, es fa la fase de contracció o assimilació de les idees, es fa una exposició del treball generat, i es qüestiona les idees per agafar la millor, arrodonir-la i centrar els esforços en una solució que estigui correcta per a tothom i on tots puguin sumar. La tercera i última és el treball sobre la idea seleccionada, on tots treballarem per arribar al punt correcte per presentar el projecte, la documentació necessària, renders, animació, Powerpoint…tot allò que calgui per poder expressar tot allò que s’ha treballat i que s’entengui i sigui clarament aplicable.

Aquestes 3 sessions es duran a terme els dies 30 d’abril, 7 i 21 de maig.

poster_editora_10_2626_1

Voleu participar? Apunteu-vos-hi! Trobareu tota la informació a l’enllaç.