Publiquem els resultats de l’estudi de fertilitat de sòls realitzats a la comunitat Bella Unión del Río Napo
  • Publiquem els resultats de l’estudi de fertilitat de sòls realitzats a la comunitat Bella Unión del Río Napo
  • Publiquem els resultats de l’estudi de fertilitat de sòls realitzats a la comunitat Bella Unión del Río Napo
  • Publiquem els resultats de l’estudi de fertilitat de sòls realitzats a la comunitat Bella Unión del Río Napo

La publicació, que inclou resultats, conclusions i algunes petites recomanacions, es presenta en un format senzill i resumit per tal de que sigui accessible a la comunitat i sigui, a curt termini, una eina útil per la població.

Al llarg del 2015, juntament amb la Gestió Ambiental del Gobierno Autónomo Descentralizado de la Provincia de Orellana (GADPO), hem elaborat un estudi pilot de fertilitat de sòls a la comunitat Bella Unión del Río Napo que pertany a la Parròquia San Carlos, Cantón Joya de los Sachas.

Amb l’objectiu d’estudiar l’aptitud dels sòls de la comunitat per l’agricultura i poder fer recomanacions per la millora d’aquests sòls hem analitzat un total de 19 mostres de diferents finques de camperols i camperoles.

Properament i de manera coordinada amb la comunitat realitzarem una socialització e l’estudi a la comunitat per tal de poder explicar de forma planera i pròxima els resultats obtinguts de cadascuna de les finques.

A més, durant la socialització es donaran algunes pautes a la població sobre mètodes de fertilització amigables amb el medi ambient i saludables, així com també del tipus de cultiu més apte per a cadascuna de les finques.

Durant aquest any 2016 tenim previst que aquest estudi es pugui realitzar a nivell de tota la Parròquia San Carlos i esperem que arribi a totes les comunes i comunitats.

Fes clic aquí per descarregar l’estudi.