Oferim pràctiques de coneixement de la realitat a la regió Amazònica de l’Equador
  • Oferim pràctiques de coneixement de la realitat a la regió Amazònica de l’Equador
  • Oferim pràctiques de coneixement de la realitat a la regió Amazònica de l’Equador
  • Oferim pràctiques de coneixement de la realitat a la regió Amazònica de l’Equador
  • Oferim pràctiques de coneixement de la realitat a la regió Amazònica de l’Equador
  • Oferim pràctiques de coneixement de la realitat a la regió Amazònica de l’Equador

Convoquem 3 places de pràctiques per a participar en un projecte de cooperació a Orellana (la regió Amazònica de l’Equador), on executem un projecte de cooperació pel desenvolupament en l’àmbit de Dret Humà a l’Aigua.

Un any més, des del grup d’Enginyeria Sense Fronteres Tarragona convoca 3 places de pràctiques PCR (Programa de Coneixement de la Realitat) per a participar en el projecte de cooperació pel desenvolupament en l’àmbit de Dret Humà a l’Aigua que desenvolupen a la regió amazònica de l’Equador.

Durant la seva estada, les 3 persones donaran suport en l’aixecament d’informació tècnica i socioeconòmica georeferenciada de comunitats i també en la realització de tallers a Juntes d’Aigua en l’àmbit rural de la província d’Orellana. Cadascuna d’elles participant de forma més activa en l’àrea on tingui majors coneixements (social, ciències i/o tècnica).

Creiem en la vivència com a eina d’aprenentatge i és per aquest motiu que obrim la convocatòria de PCR, per tal que 3 persones puguin viatjar a terreny i col·laborar amb el projecte in situ. Conèixer la realitat a través de l’experiència pròpia fa que les nostres voluntàries coneguin i s’impliquin en un major grau als nostres projectes al Sud i a alhora prenguin consciència directa de la problemàtica extractivista que està vivint el país on treballem.

Les places de PCR són essencials en la manera d’entendre la cooperació des d’ESF i són més mans a treballar en el projecte, afavorint el fet de poder assolir millors resultats durant el projecte. Durant gairebé 10 anys són moltes les persones que han viscut aquesta experiència i han permès avançar els nostres projectes.

El grup de voluntàries de Tarragona participa en processos de sensibilització a les comarques tarragonines (Nord), a la vegada que també du a terme projectes de cooperació al desenvolupament al Sud, concretament a l’Equador. Els projectes d’ESF al sud i al nord estan íntimament lligats, ja que parteixen de l’aprenentatge mutu i l’intercanvi de coneixements i experiències bidireccionals entre el Nord i el Sud.

Totes elles ja hi ha participat… Sílvia, Ramón, Savitri, Carlos, Jordi, Soledad, Paola, Alfons, Mònica, Víctor, Clara, Susana, Clara, Úrsula, Bea, Alba, Natàlia, Albert, Karen, Alba, Anna, Josep, Albert i Mercè; i han pogut viure una gran experiència personal.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç

Teniu fins al 20/03/2016 per enviar la vostra candidatura!