[Vídeo] Jornada: Impactes de la disponibilitat futura del petroli en el model de transport i mobilitat

“Si hi ha un sector que depèn fortament del petroli, aquest és el transport, el qual, per la seva importància, influeix fortament en la resta de sectors. Avui, qualsevol mercaderia recorre milers de quilòmetres. Malauradament, les alternatives són escasses, costoses i molt limitades. El nostre entorn i la nostra economia fa anys que en mostra símptomes. Que podem esperar d’una mobilitat petroexclava?”

A càrrec de Jordi Solé, Doctor en Física i investigador a l’Institut de Ciències del Mar (CSIC). Membre de l’Oil crash observatory.

Ja podeu veure la conferència “Impactes de la disponibilitat futura en el model de transport i mobilitat” que vam organitzar juntament amb el Grup de mobilitat Tarragona l’octubre passat dins les Jornades: “Properada parada: Mobilitat sostenible o Col·lapse – Destinació: Sobirania Energètica”.